Pekdoğan'dan miting gibi açılışlar

Pekdoğan

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, Etiler ve Sanayi seçim Bürolarının açılışlarında 30 Marttan sonra kenar mahalle” diye bir kavram kalmayacağını söyledi. Pekdoğan kalabalık grupların katıldığı açılışlarda her mahalleye eşit hizmet gid

KIRIKKALE’NİN HER YERİ BİR

Sanayi ve Etiler Mahallelerinde kurulan Seçim irtibat Bürolarının açılışlarında konuşan Pekdoğan, “Bugüne kadar şehrin hep batısına hizmet edildi; doğusu, güneyi, kuzeyi atıl bırakıldı. Bizim yönetim anlayışımızda yön diye bir kavram yok. Batı neyse doğu da odur. Kuzey neyse güney de odur. Şehrin her bir noktasına hizmet eşit gidecek” dedi. Elektrik Projesi sayesinde su faturalarının yarıya düşeceğini vurgulayan Belediye Başkan Adayımız Pekdoğan, “Kurulacak Vakıf Üniversitesi sayesinde, şehrimizin doğusu ve güneyi de gelişecek, kalkınacak” dedi.

ORİJİNAL PROJELERLE GELİYORUZ

Altgeçit Projeleri sayesinde şehrin güney mahallelerinin merkezden kopuk görüntüsünün ortadan kalkacağını belirten Pekdoğan, “Biz projelerimizle varız. Orijinal, bize ait projelerle. Kimseyle bir derdimiz yok. Bizim tek derdimiz Kırıkkale’miz. Kırıkkale için varız. Var olacağız. 30 Mart’ta da Kırıkkale için kazanmak zorundayız” dedi. Yüzlerce kişinin katıldığı, açılışlar havai fişek gösterileriyle süslenirken, coşku sokaklara taştı. Konuşmaları sık sık sloganlarla kesilen Pekdoğan, kendisine teveccüh gösteren tüm Kırıkkalelilere minnettar olduğunu ifade etti. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız